- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 5 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 5 Λεπτά

Με την παρούσα θα ήθελα γνωστοποιήσω στα μέλη και στους φίλους της Νέας Δημοκρατίας της περιοχής μας, ότι θα είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εσωκομματικές εκλογές της 24ης Οκτωβρίου για τη θέση του Προέδρους της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης (ΔΗΜ.ΤΟ Β.Β.Β). Η υποψηφιότητα μου αποφασίστηκε μετά από τιμητική πρόταση από ομάδα φίλων και συνεργατών – με πυρήνα σημερινά μέλη του συμβουλίου της ΔΗΜ.ΤΟ – με στόχο την ανανέωση του οργάνου.

 

Στόχοι μας και βασικός λόγος που αποφασίσαμε να ζητήσουμε την εμπιστοσύνη των μελών του κόμματος είναι να μπορέσουμε δώσουμε τέλος στην περίοδο εσωστρέφειας στο τοπικό κομματικό όργανο και να πετύχουμε όλοι μαζί:

– τη μεταλαμπάδευση των ιδεών, αξιών της Ν.Δ σε όσο το δυνατό περισσότερους συντοπίτες μας,

– την ενημέρωση για το κυβερνητικό έργο της Νέας Δημοκρατίας σε ευρύτερο κοινό,

– τη διεύρυνση των μελών της ΔΗΜ.ΤΟ,

– την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του τοπικού συντονιστικού οργάνου που θα προκύπτει από ομαδικό πνεύμα εργασίας,

– την κινητοποίηση των μελών της ΔΗΜ.ΤΟ σε ουσιαστικές και διαδραστικές δραστηριότητες με γνώμονα το κοινό καλό,

– την άντληση νέων ιδεών από τους πολίτες της πόλης για την παράταξη.

 

Με γνώμονα την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ των μελών της νέας ομάδας, που θα προκύψει από την εκλογική διαδικασία, σκοπεύουμε να μετατρέψουμε την ΔΗΜ.ΤΟ Β.Β.Β σε ένα σύγχρονο, αποτελεσματικό και λειτουργικό εργαλείο. Ένα εργαλείο αμφίδρομης διάδοσης των θέσεων της παράταξης με εξωστρέφεια και δυναμισμό.

 

ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΝΑ  ΜΑΣ  ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ.

 

Στον κοινό μας αγώνα για τις εκλογές της 24ης Οκτωβρίου συμμετέχουν ως υποψήφια μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. οι:

Δήμητρα Γεωργιάκου, Αναστάσιος Ζησάκης, Κωνσταντίνος Μαδιάς και Αρετή Τσώλου (Βούλα), Σταύρος Ζουγανέλης, Ελισάβετ Μαρκοζάνη και Παντελής Τσολομύτης (Βάρη),

Γιώργος Κοκολέτσος και Δέσποινα Σωπήλη (Βουλιαγμένη).

 

 

Νικόλας Γ. Μακρής

Υποψήφιος Πρόεδρος ΔΗΜ. Τ.Ο. ΒΒΒ

Χειρουργός Ουρολόγος

Επιμελητής Α’

 

 

 

Σύντομο Βιογραφικό:

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Βούλα. Ολοκλήρωσα την βασική εκπαίδευση στη Βούλα – 1ο Δημοτικό, 1ο Γύμνασιο και 1ο Λύκειο στη Βούλα.

Έλαβα πτυχίο Ιατρικής στο UNIVERSITA DEGLI STUDI DI BOLOGNA στην Ιταλία και στη συνέχεια ολοκλήρωσα την εκπαιδεύση μου στην ειδικότητα της Ουρολογίας  στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» και έλαβα τον τίτλο του Χειρουργού Ουρολόγου.

Διορίστηκα και Υπηρετώ στο Εθνικό Σύστημα Υγείας από την αρχή της θητείας μου – στο Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαίδας «Μποδοσάκειο» και απο διετίας περίπου έχω ενταχθεί στη δύναμη της Ουρολογικής Κλινικής του ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ ΒΟΥΛΑΣ.

Το 2019 συμμετείχα στις αυτοδιοικητικές εκλογές και εκλέχτηκα στο συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Βούλας

Το 2018 εκλέχτηκα μέλος του Δ.Σ. της ΔΗΜ.Τ.Ο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Είμαι ενεργό μέλος της Νέας Δημοκρατίας από το 1985

 

 

- Διαφήμιση -