- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Βούλας και το 1ο Δημοτικό Σχολείο Βάρης επισκέφτηκαν οι Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες, της κωπηλασίας Χρύσα Μπισκιτζή και της ιστιοπλοΐας Άννα Αγραφιώτη για τον εορτασμό της 8ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού -Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2021.

 

Οι επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας που έχει συνάψει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με την Ένωση  Συμμετασχόντων στους Ολυμπιακούς Αγώνες με στόχο τη διάδοση του αθλητικού πνεύματος και τη γνωριμία των μαθητών με αθλητές παγκόσμιας φήμης.

 

Στα σχολεία παρευρέθηκαν η κ. Βασιλική (Βίκυ) Σφήκα- Αντιδήμαρχος Παιδείας και Παιδικής Αγωγής και η κ. Δώρα Τριάντη- Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής. Στα πλαίσια της ίδιας δράσης θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις αθλητών Παγκόσμιας φήμης σε όλα τα δημοτικά   σχολεία  του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης τις επόμενες εβδομάδες καθώς και  εκπαιδευτικές αθλητικές δράσεις σε συνεργασία με την Ένωση Συμμετασχόντων στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

- Διαφήμιση -