- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

 

Από την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου έως και το τέλος Νοεμβρίου τίθενται σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  στην Λεωφόρο  Ποσειδώνος λόγω εργασιών ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου

Θα υπάρχει προσωρινή  και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιείται από τις 14.10.2021 έως 30.11.2021 και καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, λόγω εκτέλεσης εργασιών ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου. Συγκεκριμένα, η διακοπή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται στο δεξιό και αριστερό τμήμα της Λεωφόρου Ποσειδώνος, περιοχής Δήμων Καλλιθέας και Παλαιού Φαλήρου, από το ύψος της συμβολής της με τον Α/Κ Λ. Συγγρού έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Αεροπόρων, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της Ν. Λ. Ποσειδώνος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, περιοχής Δήμων Καλλιθέας και Π. Φαλήρου, ως εξής:

• Από το ύψος της συμβολής της με την οδό Επαμεινώνδα έως το ύψος της συμβολής της με τον κλάδο εξόδου προς Λ. Συγγρού.

• Από το ύψος της συμβολής της με τον κλάδο εξόδου προς Λ. Συγγρού έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Γλαύκου.

Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

- Διαφήμιση -