- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Την νομική οδό φαίνεται πως ακολουθεί η διοίκηση του Δήμου Ηλιούπολης μετά τα προβλήματα που έχουν δημιουργήσει τους τελευταίους μήνες εργολάβοι μεγάλης εταιρείας τηλεπικοινωνιών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, παρά τις διαρκείς εκκλήσεις και συστάσεις του αρμόδιου αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών Κώστα Σεφτελή προς τα συνεργεία της εταιρείας τηλεπικοινωνιών, τα αιτήματα δεν εισακούστηκαν, με τα ιδιωτικά συνεργεία να αφήνουν πίσω τους δεκάδες κακοτεχνίες που έθεταν σε κίνδυνο πεζούς και οχήματα.

Η σταγόνα που «ξεχείλισε το ποτήρι» για τον Δήμο ήταν η περίπτωση της πλατείας Αστυνομικών, όταν το ιδιωτικό συνεργείο παρά το γεγονός πως προκάλεσε βλάβη στο δίκτυο ηλεκτροδότησης, δεν ενημέρωσε κανέναν αρμόδιο με αποτέλεσμα να μείνει η περιοχή στο σκοτάδι για 5 ολόκληρα βράδια. Οι κάμερες ασφαλείας κτιρίων της περιοχής εντόπισαν την πινακίδα των οχημάτων, και έτσι υπήρξαν νομικά μέτρα κατά της εταιρείας από τη μεριά του Δήμου, με τον Αντιδήμαρχο να υποχρεώνει τον ιδιώτη να αποκαταστήσει άμεσα το πρόβλημα.

Όπως δηλώνει ο κ. Σεφτελής «Δεν θα γίνει ανεκτή καμία τέτοια τακτική από εδώ και στο εξής και όλοι οι εργολάβοι θα λογοδοτούν για τυχόν προβλήματα που δημιουργούν».

ΠΗΓΗ: www.ilioupolinews.gr

- Διαφήμιση -