- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά

Με αμείωτους ρυθμούς προχωράει η ανακαίνιση του δημοτικού στόλου του Αλίμου για την καθαριότητα και το περιβάλλον:

– Παρελήφθησαν 3 ολοκαίνουργια απορριμματοφόρα, τα οποία μπαίνουν τις αμέσως επόμενες ημέρες στην καθημερινή “μάχη” για το περιβάλλον και θα χρησιμοποιηθούν με προτεραιότητα στην ανακύκλωση.

– Επιπλέον, πρόσφατα παρελήφθη 1 καινούργια νταλίκα (τράκτορας και επικαθήμενο κοντέινερ), ώστε να οργανώνεται καλύτερα η μεταφορά των απορριμμάτων και να γίνεται οικονομία σε καύσιμα και εργατοώρες.

– Παρελήφθη, επίσης, και 1 νέο κλειστό φορτηγό για την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία του Τμήματος Πρασίνου.

Συνολικά 5 μεγάλα, πλήρως “μάχιμα” οχήματα, ανανεώνουν ουσιαστικά τον στόλο οχημάτων του Δήμου Αλίμου και προστίθενται στα νέα οχήματα (απορριμματοφόρα, σάρωθρο κ.ά.) που ο Δήμος έχει ήδη αποκτήσει.

Σε αντίθεση με το παρελθόν, που ο εξοπλισμός αυτός αγοραζόταν με δάνεια και χρεωνόταν για πολλά χρόνια ο Δήμος,  η σημερινή Δημοτική αρχή δεν παίρνει κανένα δάνειο, αλλά αξιοποιεί τις μικρές οικονομικές δυνατότητες που έχει σε συνδυασμό με κάθε ευκαιρία επιχορήγησης από εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα.

Το αποτέλεσμα είναι ο στόλος της πόλης του Αλίμου να ανανεώνεται και να επεκτείνεται διαρκώς, αλλά και τα οικονομικά του Δήμου να παραμένουν υγιή, με τη σκέψη στο μέλλον και τις επόμενες γενιές!

 

- Διαφήμιση -