- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Περιμετρικά του Υμηττού διαμορφώνεται η πιο ωραία βόλτα στα «ορεινά» της Γλυφάδας. Με τα πλέον σύγχρονα, ποιοτικά υλικά, με μεγάλη προσοχή και πολλή δουλειά στρώνεται η καλύτερη διαδρομή στο βουνό που θα αποτελέσει ανάσα ζωής για όλους.

«Μία ακόμα βασική μας δέσμευση, ένα έργο πνοής, γίνεται σταδιακά πραγματικότητα: Η πιο ωραία βόλτα, περιμετρικά του Υμηττού μας ! Από τα όρια της πόλης μας με την Αργυρούπολη μέχρι τα όρια με τη Βούλα. Φτιάχνουμε νέα κομμάτια πεζοδρόμων και νέων υποδομών εκεί που δεν υπάρχουν, τα ενώνουμε με τα υφιστάμενα και δημιουργούμε βήμα βήμα μια ενιαία διαδρομή περιπάτου, ποδηλάτου και αναψυχής. Πάνω από όλα, βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής για όλους τους κατοίκους. Τα έργα που βλέπετε είναι σε εξέλιξη στην αρχή της Αγίου Νεκταρίου, στα όρια της πόλης μας με την Αργυρούπολη», υπογραμμίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου

Ανάσα για Γλυφάδα

Σημειώνει ότι «κατασκευάζουμε από την αρχή νέο πεζόδρομο με τα πλέον σύγχρονα υλικά, βάζουμε φώτα LED τελευταίας γενιάς, φυτεύουμε εκατοντάδες καινούργια δέντρα.  Τα έργα θα συνεχιστούν και θα φτάσουν στην άλλη άκρη της πόλης μας, στην Αιξωνή, όπου ήδη έχουμε δημιουργήσει το υπέροχο και γνωστό σε όλους πλέον «μπαλκόνι», μαζί με την ανάπλαση στους γύρω δρόμους. Με την ολοκλήρωση του συνόλου αυτών των παρεμβάσεων, η πόλη μας στους πρόποδες του Υμηττού θα αλλάξει όψη και θα αναδειχθούν οι σπάνιες ομορφιές της, από τη θάλασσα μέχρι τώρα και το βουνό. Η ζωή μας στη Γλυφάδα συνεχίζει να αλλάζει με έργα».

- Διαφήμιση -