- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 5 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 5 Λεπτά

Μόλις μια ανάσα από τον εορτασμό του Αγίου Βαλεντίνου, του προστάτη των απανταχού ερωτευμένων, και όλα τα ερωτευμένα ζευγάρια βρίσκουν την αφορμή να γιορτάσουν έμπρακτα, για μια ακόμα ημέρα τον έρωτά τους με το έτερον ήμισυ.

της Εύης Δημοπούλου

Το Attica Coast σας προτείνει τα καλύτερα μέρη στην παραλιακή για να περάσετε μια ρομαντική, ειδυλλιακή βραδιά.

Μια βραδινή ρομαντική βόλτα στη Μαρίνα Φλοίσβου με φόντο τη θάλασσα και τη γραφική μαρίνα θα σας φέρουν ακόμα πιο κοντά με τον σύντροφό σας. Μπορεί ο περίπατος να μην είναι ο πιο πρωτότυπος τρόπος για να εξυμνήσετε τον έρωτά σας, αλλά σίγουρα είναι αποτελεσματικός. Σε κάποιο από τα All Day Café-Restaurant-Bars με θέα το κύμα, μπορείτε να κάνετε μια στάση απολαμβάνοντας ένα μπουκάλι κρασί, το οποίο θα «ζεστάνει» την ερωτική σας διάθεση.

valentines.7jpg
Μια ερωτική και άκρως πολυτελέστατη επιλογή για όσους λατρεύετε την περιποίηση, είναι να κάνετε δώρο στο ταίρι σας μια διανυκτέρευση σε ένα από τα ξενοδοχεία της παραλιακής. Το «Astir Palace» και το «Vouliagmeni Suites» στη Βουλιαγμένη, παρέχουν στους ερωτευμένους ενοίκους τους πολυτελή διαμονή, περιποιήσεις σε spa και γαστρονομικό ταξίδι πολλών αστέρων σε ειδικά διαμορφωμένες τιμές. Και επειδή ο έρωτας περνάει από το στομάχι, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το μενού με gourmet πιάτα και αρωματικό κρασί, αφιερωμένο στη γιορτή του φτερωτού Θεού.

valentines.4jpg

Για μια πιο εναλλακτική έξοδο την ημέρα των ερωτευμένων επισκεφθείτε τα «Village Cinemas» στο Φάληρο για να παρακολουθήσετε την πιο ερωτική ταινία της χρονιάς. «Οι 50 αποχρώσεις του γκρι», ξεχειλίζουν από ερωτικό πάθος, παρασύροντας και το θεατή σε μια αισθησιακή, σαγηνευτική ατμόσφαιρα. Εν όψει λοιπόν της ημέρας, επιλέξετε με τον αγαπημένο σας μια από τις πολυπληθείς προβολές των «Village Cinemas» και αφεθείτε στο ερωτικό ταξίδι που σας καλούν οι πρωταγωνιστές.

valentines.5jpg

Τέλος, στο ερωτικό μενού της ημέρας ταιριάζει απόλυτα ένα δροσερό κοκτέιλ με την πανοραμική θέα της Ακρόπολης. Κοντά στο κέντρο της Αθήνας, σε μικρή απόσταση από τις παραλιακές περιοχές, θα βρείτε το «Galaxy bar» το πιο εντυπωσιακό roof garden της πόλης, το οποίο στεγάζεται στο ξενοδοχείο «Hilton». Ο έναστρος ουρανός, η φωτισμένη Ακρόπολη και το εκλεκτό «Valentine d’ Asti» θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για να περάσετε μια αξέχαστη βραδιά.

valentines

Είτε οργανώνοντας ένα πολυτελές δείπνο είτε προσφέροντας ένα κόκκινο τριαντάφυλλο, να θυμάστε ότι η αγάπη σας είναι το πολυτιμότερο δώρο για το σύντροφό σας, και για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

- Διαφήμιση -