- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 3 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 3 Λεπτά

Τα αξιοζήλευτα λεπτά και σφριγηλά πόδια των μοντέλων ίσως αποτελούν τη μεγαλύτερη πρόκληση για τις καθημερινές γυναίκες.

Ωστόσο, η σκληρή γυμναστική και το τρέξιμο χιλιομέτρων στο διάδρομο δεν αρκεί πάντα για να εξαφανίσει την κυτταρίτιδα και το λίπος, τα οποία συσσωρεύονται στην περιοχή των μηρών και των γλουτών. Για καλύτερα και ταχύτερα αποτελέσματα υιοθετήστε ένα προσεγμένο διατροφικό πρόγραμμα με λιγότερη λίπη και περισσότερη ενέργεια.

Διατροφικές συνήθεις που συμβάλλουν στη μείωση λίπους:

  • Το νερό αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο για το αδυνάτισμα και τη μείωση λίπους, γι’ αυτό το λόγο καταναλώστε τουλάχιστον 7-8 ποτήρια νερό την ημέρα.
  • Αποφύγετε τις υπερβολικές ποσότητες αλατιού και ζάχαρης στα καθημερινά σας γεύματα. Το μεν αλάτι κάνει κατακράτηση υγρών και η δε ζάχαρη επιβαρύνει τον οργανισμό με περιττές θερμίδες.
  • Δώστε σημασία σε ένα καλό πρωινό γεύμα, πλούσιο σε φυτικές ίνες, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, τα οποία θα σας δώσουν ενέργεια χωρίς να σας «φορτώσουν» με έξτρα λίπος. Ειδικά η βρώμη και τα δημητριακά ολικής άλεσης είναι εξαιρετικά υγιεινά και αποτρέπουν την αίσθηση πείνας για περισσότερες ώρες.
  • Προσπαθήστε να διατηρείτε σταθερό το διατροφικό σας πρόγραμμα, καταναλώνοντας 3 κύρια γεύματα και 2-3 υγιεινά σνακ την ημέρα. Τα φρούτα και οι χυμοί από φρέσκα φρούτα εποχής, δημιουργούν εντονότερα το αίσθημα κορεσμού και σας συγκρατούν από τη λιγούρα για ενδιάμεσες λιχουδιές. από την κατανάλωση. Η κυτταρίτιδα κατά ένα μεγάλος μέρος της, οφείλεται συχνά στην κατανάλωση ανθυγιεινών σνακ όπως π.χ. πατατάκια και σοκολάτες, αναψυκτικά
  • Μην αμελείτε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα αερόβιας άσκησης και ασκήσεων εδάφους. Η υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή αποτοξινώνει το σώμα από τα περιττά λίπη και η γυμναστική συμβάλλει στην σταδιακή γράμμωσή του.

 

- Διαφήμιση -