- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 4 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 4 Λεπτά

Άλλη μια ταινία του Τζέιμς Μποντ… Του λατρεμένου από εκατομμύρια θεατές σε όλον τον κόσμο ανίκητου πράκτορα 007, που επιβιώνει κόντρα στους φυσικούς νόμους και κάνει σεξ με απίστευτα όμορφες γυναίκες χωρίς κόπο και… χωρίς αφορμή.

Κι όμως, η νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ «Spectre», με τον Ντάνιελ Κρεγκ, να υποδύεται υποδειγματικά τον Βρετανό πράκτορα, έχει όλα τα στοιχεία για να γίνει… τεράστια επιτυχία: έχει την αίγλη, έχει καλλιεργήσει τον μύθο -και με κάποια δημοσιεύματα για την τάχατες σχέση που ανέπτυξε ο Ντάνιελ με τη Μόνικα Μπελούτσι, η οποία εμφανίζεται για ελάχιστα λεφτά, πανέμορφη αλλά λίγο γερασμένη- έχει δράση, εφέ, σασπένς, ωραίες γυναίκες και γρήγορη πλοκή.

3
Η Μόνικα Μπελούτσι εμφανίζεται στο Spectre για ελάχιστα λεπτά, πανέμορφη αλλά λίγο γερασμένη

Η έξυπνη επιλογή του OTE-TV να φτιάξει κανάλι Τζέιμς Μποντ θα σπρώξει αρκετά την ταινία στην Ελλάδα, που έτσι κι αλλιώς γεμίζει τις κινηματογραφικές αίθουσες, όπου κι αν προβληθεί.

Ο ηθοποιός Ντάνιλε Κρεγκ είναι νομίζουμε ο πιο πειστικός πράκτορας οο7. Άνδρας σκληρός, γυμνασμένος, αδίστακτος, με αδυναμίες. Είναι αυτές που έχουν αρχίσει να του προσδίδουν οι συγγραφείς για να τον κάνουν πιο προσιτό, άρα πιο ανθρώπινο. Ερωτεύεται, κάνει ό,τι και μπορεί και στο τέλος σώζει την αγαπημένη του Δρ. Μάντλιν Σουάν, κόρη του μισητού εχθρού του, που ενσαρκώνει η 30χρονη Λέα Σεϊντού.

1

Η σκηνοθεσία και η φωτογραφία είναι άψογες. Υπέροχη η σεκάνς πριν τους τίτλους αρχής και το φεστιβάλ της Ημέρας των Νεκρών στην Πόλη του Μεξικού, μέχρι τη θεαματική λήξη στη σκιά του Κοινοβουλίου.

Να σημειώσουμε ότι η προηγούμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ «Skyfall» ξεπέρασε τα 1 δισ. δολάρια στο παγκόσμιο box-office και έγινε η πιο επιτυχημένη βρετανική ταινία που γυρίστηκε ποτέ.

Λέγεται πως αυτή η ταινία θα είναι και η τελευταία για τον Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του 007 και πως ήδη αναζητάται ο αντικαταστάτης του. Αν αληθεύει θα είναι πολύ δύσκολο να καλυφτεί το κενό του πιο επιτυχημένου Τζέιμς Μποντ.

Ν.Π.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

- Διαφήμιση -