- Διαφήμιση -
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 ΛεπτάΧρόνος Ανάγνωσης: 2 Λεπτά
Tο 5ο Λύκειο Γλυφάδας σήκωσε το κύπελλο των περιφερειακών σχολικών αγώνων ποδοσφαίρου της Δ´ διεύθυνσης Υπ. Παιδείας Αττικής. Νίκησε στο θρυλικό γήπεδο «Ελ Πάσο» το 4ο Λύκειο Καλλιθέας στα πέναλτι με 4-3. Στη κανονική διάρκεια ο αγώνας είχε λήξει 2-2 και τα γκολ της ομάδας  μας πέτυχαν οι: Αγγελής και Μαρινάκης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ποδοσφαιρική ομάδα του 5ου Λυκείου Γλυφάδας συνεχίζει τους αγώνες της για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και ο επόμενος της θα είναι κάποιο σχολείο από την Ελευσίνα ή τη Μάνδρα.
 periks
 Η επιτυχία 5ου Λυκείου ξύπνησε και μνήμες… Την περίοδο 1997-98 η ομάδα μπάσκετ του σχολείου – με τον Περικλή Δορκοφίκη στη σύνθεσή της- είχε κατακτήσει τη δεύτερη θέση στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα μπάσκετ.
Συγχαρητήρια για την κατάκτηση του τροπαίου έδωσαν στην ομάδα με αναρτήσεις τους στο διαδίκτυο οπ Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, η αντιδήμαρχος Παιδεία και Κοινωνικής Μέριμνας Άννα Καυκά, ο εντεταλμένος  σύμβουλος για θέματα αθλητισμού Περικλής Δορκοφίκης, η πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μαρία Καραβουσάλη, ο πρόεδρος  και γενικός γραμματέας του Α.Ο Τερψιθέας Νίκος Λεβετσοβίτης και Βασίλης Μουλακάκης κ.α.
ΠΗΓΗ:www.glyfada24.gr
- Διαφήμιση -